Korça e Serenatave & Voskopoja - 1 Ditë €9

Cmimet me poshte jane referenciale dhe momentale. Cmimet ndryshojne ne varesi te dates qe ju zgjidhni te rezervoni udhetimin tuaj. Kontaktoni me agjentet tane per t’iu gjetur oferten me te pershtatshme!

Korça dhe Voskopoja

Programi: 

   • Takimi dhe nisja nga Tirana pranë stadiumit “Dinamo” në orën 06:00.
   • Takimi dhe nisja nga Elbasani përballë kalasë, pranë Rrapit të Bezistanit në orën 07:00.

   -Takimi dhe nisja për në Korçë, me një ndalesë përgjatë rrugës.

   -Mbërritja në Korçë, qytetin e serenatave, duke e nisur ditën me vizitë në Pazarin e Vjetër, i cili është kthyer në zemrën e vërtetë të qytetit, një kafe tek “Qoshka e Komitetit”, një kafe – muze ku reflektohet e shkuara komuniste e vendit në çdo detaj, vizitë e Bulevardit Republika, Katedralen “Ringjallja e Krishtit”, Mësonjëtoren, shkollën e parë shqipe, Kullën e Korçës, një kopje identike projektit japonez për të parë nga lart një pamje mahnitëse të qytetit, pjesës së vjetër dhe parkun e qytetit.

   -Pas vizitës në Korçë i drejtohemi fshatit të Voskopojës, i cili ka qenë një nga qytetet më të zhvilluara në Shqipërinë Juglindore ndër shekuj, me Akademinë Franceze dhe me 21 kisha ortodokse si provë të shkëlqimit të humbur të një qyteti i cili u shndërrua në një fshat. E vetmja gjë që zjarret nuk morën dot prej Voskopojës ishin bukuritë natyrore dhe klimën e mrekullueshme.

   -Pas një shëtitjeje të këndshme në fshatin e mbushur me traditë, histori dhe ajër të pastër, kohë e lirë për drekë dhe më pas nisja për në Tiranë.

   Fundi i ekskursionit Korça e Serenatave & Voskopoja.

Data Cmimi

11, 12 Korrik

9 Euro 

12, 13, 19, 20 Shtator

9 Euro

Ne cmim perfshihet:

 • Transporti me autobus komod në të gjitha pikat e lartpërmendura.
 • Shërbimi profesional i Guidës gjatë gjithë udhëtimi

Ne cmim nuk perfshihet:

 • Dreka.
 • Shpenzime Personale dhe Pije.
 • Gjithçka tjetër që nuk është përmendur më lart.

INFORMACION SHTESE

Cfare duhte te keni me vete:

Çantë shpine, ujë, rroba për ndërresë, fruta të thata, aparat fotografik, çokollatë, veshje sportive për ecje dhe shumë energji, etj.

 

Ndryshime të rezervimit:

Ju mund të ndryshoni datën, specifikat ose personat në rezervimin tuaj pa asnjë kosto ekstra duke na kontaktuar në një nga numrat e telefonit ose adresën e e-mail deri ne 86 orë përpara fillimit të shërbimit.

Politikat e kancelimeve:

 • Pagesa e bërë për këtë ekskursion është e pakthyeshme.
 • Ju mund të kanceloni deri në 86 orë përpara fillimit të udhëtimit dhe shumën e paguar mund ta transferoni tek një shërbim tjetër, ku diferenca do të kompensohet nga klienti.

Shumë e rëndësishme:

Numri minimal për realizimin e këtij udhëtimi është 20 (njëzet) persona.