Ujëvara e Sotirës & Liqeni i Banjës - 1 Ditë €8

Cmimet me poshte jane referenciale dhe momentale. Cmimet ndryshojne ne varesi te dates qe ju zgjidhni te rezervoni udhetimin tuaj. Kontaktoni me agjentet tane per t’iu gjetur oferten me te pershtatshme!

Një ditë ndryshe…Ujëvara e Sotirës dhe Liqeni i Banjës

Programi: 

  • Takimi dhe nisja nga Tirana pranë stadiumit “Dinamo” në orën 07:00.
  • Takimi dhe nisja nga Elbasani përballë kalasë, pranë rrapit të Bezistanit në orën 08:00.

  -Ekskursioni Ujëvara e Sotirës dhe Liqeni i Banjës fillon me takimin dhe nisjen për në Gramsh duke bërë një ndalesë të shkurtër në Liqenin e Banjës.

  -Pas 2 orë e 30 minutash udhëtim,  mbërritja në qytetin e Gramshit dhe një pushim të shkurtër. Bukuria e udhëtimit fillon menjëherë me nisjen për në fshatin e Sotirës, ku peisazhet gjatë rrugëtimit për në ujëvarë janë të mrekullueshme.

  -Fill pas mbërritjes në fshatin e Sotirës, fillojmë marshimin drejt Ujëvarës.
  Duhet të dini se marshimi në këmbë nga vendi ku na lënë fugonat është afërsisht 1 orë në varësi të ritmit të ecjes së grupit.

  Në lëndinën që shtrihet përbri ujëvarës së Sotirës arrijmë në orën 12:00, dhe pas eksplororimit dhe fotove të ujëvarës të ndërthurur me natyrën mahnitëse, kohë e mjaftueshme në dispozicion për t’u ulur dhe shijuar ushqimet e marra me vete.

  -Rreth orës 16:00 nisemi për në Tiranë.

  Fundi i ekskursionit.

Data Cmimi

18, 19, 25, 26 korrik

8 Euro 

15, 16, 22, 23 Gusht

8 Euro

Ne cmim perfshihet:

 • Transporti me fugona vendas nga Gramshi në fshatin e Sotirës, ku do të fillojmë marshimin.
 • Transporti me autobus komod në të gjitha pikat e lartpërmendura.
 • Shërbimi profesional i Guidës gjatë gjithë udhëtimi

Ne cmim nuk perfshihet:

 • Dreka.
 • Shpenzime Personale dhe Pije.
 • Gjithçka tjetër që nuk është përmendur më lart.

INFORMACION SHTESE

Cfare duhte te keni me vete:

Çantë shpine, ujë, rroba për ndërresë, fruta të thata, aparat fotografik, çokollatë, veshje sportive për ecje dhe shumë energji, etj.

 

Ndryshime të rezervimit:

Ju mund të ndryshoni datën, specifikat ose personat në rezervimin tuaj pa asnjë kosto ekstra duke na kontaktuar në një nga numrat e telefonit ose adresën e e-mail deri ne 86 orë përpara fillimit të shërbimit.

Politikat e kancelimeve:

 • Pagesa e bërë për këtë ekskursion është e pakthyeshme.
 • Ju mund të kanceloni deri në 86 orë përpara fillimit të udhëtimit dhe shumën e paguar mund ta transferoni tek një shërbim tjetër, ku diferenca do të kompensohet nga klienti.

Shumë e rëndësishme:

Numri minimal për realizimin e këtij udhëtimi është 20 (njëzet) persona.