Bileta Trageti

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email

Udheto me traget drejt italise me cmimet me te lira

Bileta trageti për Itali me cmime të lira nga Agjensia Turistike AIO 13 Travel!

Linjat me traget  drejt Italise- Nisja nga Durresi. 

  • Bari- Durres dhe Durres-Bari (nisje cdo dite)
  • Ancona-Durres dhe Durres – Ancona (nisje disa here ne jave)
  • Trieste-Durres dhe Durres-Trieste (nisje disa here ne jave)
 
Shenim: 

Grate ne Shtatzeni: anijet nuk jane te paisura per kujdesin  e shatzenise dhe lindjes, nuk mund te jene te pranuara si pasagjere, ato qe ne diten e udhetimit kane mbushur 24 jave nga shtatzenia

AIO 13 Travel

Enderrat tuaja shkojne ne destinacionin perkates…