Bileta Autobuzi per Greqi

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email

Udheto me autobus drejt greqise me cmimet me te lira

Bileta autobusi për Greqi me cmime të lira nga Agjensia Turistike AIO 13 Travel!

Linjat me autobus drejt Greqise  duke filluar nga 30€/Vajtje. Nisja nga Tirana.

Çdo ditë kryejmë 4 udhëtime nga Shqipëria për në Greqi, në mbi 10 destinacione: 

 • Janinë,
 • Arta, 
 • Amfiloxia,
 • Agrinio,
 • Patra,
 • Egjio,
 • Korinth,
 • Megara,
 • Elefsina,
 • Pire,
 • Athinë.

ORARET

Autobusët më të mirë dhe të rinjë të linjës.

Nga Tirana çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 04.00
 • Linja e mesditës 15.00
 • Linja e mbasdites 17.00

Nga Shkodra çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 01.00
 • Linja e mesditës 11.30

Nga Lezha çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 01.30
 • Linja e mesditës 12.00

Nga Durrësi çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 04.20
 • Linja e mesditës 15.20
 • Linja e mbasdites 17.20

Nga Lushnja çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 4.45
 • Linja e mesditës 16.00
 • Linja e mbasdites 18.00

Nga Fieri çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 5.30
 • Linja e mesditës 17.00
 • Linja e mbasdites 19.00

Nga Berat/Kuçovë çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 5.30
 • Linja e mesditës 17.00
 • Linja e mbasdites 19.00

Nga Elbasani çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 3.45
 • Linja e mesditës 15.30

Nga Librazhdi çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 3.00
 • Linja e mesditës 14.00
 • Linja e mbasdites 16.00

Nga Rrogozhinë çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 3.45
 • Linja e mesditës 14.45
 • Linja e mbasdites 16.45

Oraret e nisjeve nga Greqia

Çdo ditë nga e Hëna në të Enjte

 • 8.30-ATHINË-TIRANË me transfer për SHKODËR-ELBASAN DHE TIRANË
 • 18.00-ATHINË-TIRANË SHKODËR
 • 19.30-ATHINË-TIRANË me tranfer për ELBASAN BERAT

Të Premte të Shtunë dhe të Dielë

 • 8.30-ATHINË TIRANË me transfer për SHKODËR ELBASAN DHE TIRANË
 • 18.00-ATHINË TIRANË SHKODËR
 • 19.00-ATHINË FIER BERAT (Express)
 • 19.30-ATHINË TIRANË me tranfer për ELBASAN BERAT

Çdo ditë nga e Hëna në të Dielë (Nga Kapshtica)

 • 14.00- ATHINË  BILISHT KORÇË MALIQ POGRADEC PRENJAS LIBRAZHD ELBASAN

Rregullat e udhëtimit

 • Pasagjerët janë të detyruar të paraqiten pranë pikës së nisjes të paktën 30 minuta përpara orarit të nisjes
 • Pasagjerët janë të detyruar të jenë të pajisur me te gjitha dokumentacionin e nevojshëm që nevoitet për të kaluar kufirin (Pasaporta, leje qëndrimi, visë, garanci etj)
 • Fëmijët që udhëtojnë vetëm me njërin nga prindërit duhet të jenë të pajisur me një vërtetim të posaçëm nga prindri tjetër që i lejon fëmijës udhëtimin. Në rast se nuk disponojnë një dekument të tillë , fëmijët nuk munden të udhëtojnë.

Rregullat e Biletës (pagesa, anullimi, kthimi)

 

 • Biletat e kthimit kanë kohëzgjatje 3 muaj nga data e lëshimit. Pasagjeri është i detyruar të paraqesi bileten fillestare në pikat e nisjes me qëllim të prehet biletë e re.
 • Në rastin se në një biletë me kthimi është kryer njëri udhëtim, dhe bëhet anullim i kthimit, atëherë pjesa e pagesës së kthimit nuk kthehet.
 • Në rastin se pasagjeri nuk paraqitet ditën dhe orarin e nisjes dhe nuk ka informuarmë përpara agjensinë përkatëse nga ku ka marrë biletën, atëherë e drejta e udhëtimit humbet.
 • Nëse pasagjeri humbet biletën e tij, firma nuk është e detyruar ti presi biletë të re
 • Biletë e cila është e modifikuar apo e dëmtuar me cilindo arsye, dhe modifikimi apo dëmtimi nuk është bërë nga firma jonë, atëherë nuk quhet e vlefshme dhe do duhet të nxirret sërisht
 • Anullimi i biletës bëhet vetëm nga agjensia nga ku pretë biletën.Anullimi mundet të bëhet branda 24 orëve nga momenti i prerjes së biletës. Vetëm në këtë rast shoqëria arkëton 20% të vlerës së biletës dhe i rimburson pasagjerit vlerën e mbetur.  
 • Në rastin se pasagjeri nuk arrin të kaloj kufirin për shkak të dokumentacionit ose për çdolloj rasti që nuk kanë të bëjnë me firmën, humbet biletën dhe të drejtën për të udhëtuar sërisht me të njëjtën biletë.
 • Për fëmijë 0-4 vjeç bileta është falas në rastin se nuk mbajnë vënd, përndryshe paguan 50% të vlerës. Për fëmijët 4-12 vjeç paguhet 50% e vlerës të biletës, kurse për fëmijët mbi 12 vjeç paguhet biletë e plotë.
 • Te gjitha detyrimet dhe taksat doganore paguhen nga vete pasagjeri.

AIO 13 Travel

Enderrat tuaja shkojne ne destinacionin perkates…